Alin Tișe a mixat în fața a mii de oameni la inaugurarea Turda Arena! Tișe și-a anunțat, astfel, candidatura la șefia CJ Cluj!

 

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a făcut spectacol la Turda. Șeful județului a mixat, sub numele de scenă DJ Tișe, la concertul de inaugurare a Turda Arena!

Ulterior, Alin Tișe a declarat, pe pagina sa de Facebook, că a dorit să anunțe astfel, într-un mod inedit, candidatura sa pentru un nou mandat în fruntea județului!

De altfel, mixajul este o mai veche pasiune a președintelui Tișe, care a dezvăluit recent, la Napoca Live, că o și mai veche pasiune a sa o reprezintă cântatul la saxofon.

„Este o pasiune mai veche. Pentru mine este și a fost o formă de relaxare. După o perioadă și după zile în care ești plin, aglomerat și cu multe probleme, ai nevoie de o formă de a te relaxa. Viața noastră nu e doar despre școli, spitale, muncă, certuri, politică. Cred că viața noastră are nevoie și de lucruri simple și mult mai frumoase. Din păcate oamenii uită de viață și uită că sunt și lucruri simple. Pentru mine muzica este un mod prin care mă relaxez, mă simt fericit. Cât de performant sunt, asta doar ceilalți pot aprecia. Nu e singura mea pasiune. Pasiunea mea principală și la care lucrez încă este saxofonul. Este o pasiune mai veche decât mixajul. Fac de mulți ani meditații la saxofon și încerc să fiu foarte bun. În momentul în care vor fi pregătit voi ieși în fața oamenilor. Încă nu cânt la modul la care mi-aș dori.  

Eu am apelat la specialiști și am făcut cursuri pentru ambele. Pasiunea există, dar trebuie să învăț corect. Nu mai e mult. Deja pentru mine și prietenii apropiați o fac. Din punctul meu de vedere cred că aș putea să o fac și în spațiul public, la Untold, dar acum depinde și cum privesc oamenii, să nu creadă că este ceva politic. Eu mi-aș dori. Cred că mi-ar plăcea. Pentru mine ar fi cea mai mare satisfacție dacă aș face oamenii fericiți”, a declarat Tișe, la o emisiune de la Napoca Live, moderată de Sandu Mureșan.