A fost anulată licitația pentru Centura Metropolitană! Primăria Cluj: ”Nu a fost depusă o ofertă admisibilă”

 

Primăria municipiului Cluj-Napoca a adus, luni, clarificări cu privire la stadiul licitației Tronsonului doi din cadrul Centurii Metropolitane a Clujului, după anularea procedurii de achiziție.

”În urma analizei din cadrul Comisiei de licitație și a Avizului conform condiționat al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, comisia de licitație, în baza prevederilor art. 212 alin. 1 litera a din Legea 98/2016, a anulat procedura de achiziție întrucât nu a fost depusă o ofertă admisibilă.

Azi a fost comunicat rezultatul procedurii către liderul Consorțiului participant la licitație, CON-A Operations. Potrivit procedurii legale, Asocierea CON-A Operations, Dimex 2000, Concelex, Hydrostroy și Automagistral Pivden poate depune contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor în termen de 10 zile calendaristice de la comunicarea rezultatului procedurii (până în 9 mai 2024). Dacă nu se depune contestație sau contestația este respinsă, se reia imediat procedura de licitație.

În cazul în care Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor dă câștig de cauză Asocierii CON-A Operations, Dimex 2000, Concelex, Hydrostroy și Automagistral Pivden, atunci se poate trece la încheierea contractului și la demararea lucrărilor”, se arată în comunicatul Primăriei Cluj-Napoca.