Primarul Clujului a anunțat când va fi gata sensul giratoriu de pe Frunzișului

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat în cadrul emisiunii Talk Show Direct de la NapocaFM faptul că, sensul giratoriu de pe Frunzişului construit de Studium Green, firma care a ridicat ansamblul Wings, va fi gata la sfârşitul lunii martie.

“Am înțeles că lucrările se vor încheia la sfârșitul lunii martie. Vedeți că nu doar investițiile publice au întârzieri, ci și cele private. Oamenii nu își pot întabula apartamentele până la finalizarea sensului giratoriu. Să meargă la investitor să îl întrebe când termină lucrările”, a spus Boc.

Primarul susține că este un proiect privat, iar din datele primite de primărie de la constructor lucrările ar fi trebuit finalizate inițial în luna octombrie. Ulterior termenul fusese prelungit pentru luna noiembrie. Potrivit legii, termenul mai poate fi prelungit cu maxim doi ani.

Proprietarii apartamentelor din complexul Wings nu par prea speriați de amenințările Primăriei de a nu recepționa blocul, dacă nu se rezolvă problema sensului giratoriu. O bună parte dintre imobile au fost deja finisate. Astfel că, proprietarii își caută chiriași.