U Cluj și Dinamo au făcut spectacol, într-un meci cu șase goluri

 

Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 3-3 (1-1), sâmbătă seara, pe Cluj Arena, într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, penultima a sezonului.

Dinamo, care a condus cu 2-1 şi 3-2, a scăpat printre degete o nouă victorie, care i-ar fi crescut şansele de salvare de la retrogradare.

''U'' a deschis scorul rapid, prin ex-dinamovistul Daniel Popa (5), lansat de Ante Roguljic. Dinamo a egalat spre finalul primei reprize, prin Andrei Ahmed Bani (37), cu un şut din marginea careului. Imediat după pauză, Dinamo a preluat conducerea, prin reuşita bulgarului Gheorghi Milanov (48), cu un şut la colţul scurt. Portarul sloven Adnan Golubovic, care a avut mai multe intervenţii providenţiale, a gafat nepermis la o centrare şi Dorinel Oancea (61) a egalat. Croatul Domagoj Pavicic (87) a adus-o din nou pe Dinamo în avantaj, la centrarea lui Bani, însă pentru scurt timp, deoarece Ovidiu Bic (90+1) a închis tabela, reluând mingea respinsă de Costin Amzăr, după o lovitură de cap a aceluiaşi Bic.

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu – Silaghi, Bic, Nistor – Roguljic, Anselmo, D. Popa. Au mai jucat: V.Gheorghe, Simion, Pănoiu, Doukoure și Roger

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Politic – Bani, Gregorio. Au mai jucat: Costin, Iglesias, Neagu și Amzăr.

Dinamo rămâne cu o singură victorie în play-out, iar în ultima etapă va primi vizita echipei UTA.

U Cluj a câştigat doar un meci din ultimele şapte jucate în campionat (trei egaluri, trei eşecuri), și va juca în ultima etape în deplasare cu FC Voluntari.

Te-ar putea interesa și: